Oranjehuysen is een deskundig financieel advieskantoor en hťt aanspreekpunt voor al uw financiŽle zaken. Wij helpen u om uw financiŽle doelen helder in kaart te brengen en de middelen daar haarfijn op af te stemmen.
De dienstverlening van Oranjehuysen kenmerkt zich door:

Onafhankelijkheid
Om voor u het best mogelijke advies samen te kunnen stellen, vergelijken wij de mogelijkheden van een groot aantal geldverstrekkers, verzekeraars en vermogensbeheerders. Dat kunnen wij in alle vrijheid doen, omdat Oranjehuysen geen enkele financiŽle band of verplichting heeft naar welke instelling ook en dus geheel onafhankelijk adviseert.

Deskundigheid
Wij investeren continu in onze deskundigheid. Dat is nodig om u steeds het juiste advies te kunnen blijven bieden. Zo heeft uw financieel adviseur de opleiding Hypothecair Planner genoten. Dit is een specifieke HBO-opleiding om u op juridisch, fiscaal en economisch gebied over inkomensplanning en vermogensopbouw te kunnen adviseren. De Hypothecair Planner wordt door de Autoriteit FinanciŽle Markten, de toezichthoudende instantie voor de financiŽle dienstverleners, deskundig geacht op gebied van (hypothecaire) financieringen, (levens-)verzekeringen, beleggen en sparen.
Tevens zijn hoogwaardige opleidingen gevolgd, en is ruime ervaring opgedaan, die nodig zijn om u van advies te voorzien en te bemiddelen in pensioen- en schadeverzekeringen.

Persoonlijk Advies
Als u Oranjehuysen het vertrouwen geeft om u bij uw financiŽle planning te begeleiden, mag u, naast de deskundigheid, rekenen op een uiterst zorgvuldige en persoonlijke aanpak. Dat geldt voor nu, maar ook voor de toekomst.

Ons doel is u te begeleiden om uw financiŽle huishouding goed op orde te hebben. En te houden!

Meer informatie in onze Advieswijzer (PDF-formaat).

hypotheek pensioen beleggen
nieuws hypotheek pensioen beleggen
info hypotheek pensioen beleggen
links hypotheek pensioen beleggen
bedrijven hypotheek pensioen beleggen


email hypotheek pensioen beleggen